Avelsnyheter
12 april 2014 15:10

SWB för hela slanten

Mötesordförande Stefan Johansson hade ett lugnt uppdrag i år med att lotsa ASVH genom sitt årliga fullmäktigemöte. Ett historiskt möte - föreningen heter numera SWB som i Swedish Warmblood.

SWB för hela slanten
SWBs nya styrelse som ska leda föreningen under året framöver. Kim C Lundin kim@witnet.se

Det inledande medlemsmötet präglades av många positiva informationspunkter och den mycket positiva vändning som ekonomin i föreningen och servicebolaget tagit. Få kritiska röster hördes under forumet som präglades av samförstånd.

Nya ledamöter i styrelsen blev invalda utan mankemang och Monica Björkdahl och Olle Kindberg välkomnades i styrelsen som även under kommande år kommer att ledas av Lars Pelin.

Ett antal medlemmar utnämndes till hedersmedlemmar och tidigare ordföranden Ingrid Karlsson fanns på plats och tog emot diplom och blommor.

Fullmäktiges viktigaste beslut togs i stor samstämmighet och utan någon större diskussion. Föreningen ASVH byter namn till SWB medan servicebolaget ASVH Service AB behåller sitt namn. Framöver blir det med andra ord möjligt att använda begreppet SWB för både varumärket och föreningen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden