Avelsnyheter
19 september 2014 12:44

Louise Grietze SWB:s vice vd

Louise Grietze har anställts som vice vd på SWB. Hon började sitt arbete den 1 september.

Det är SWB som berättar om anställningen på sin hemsida. SWB:s nuvarande vd Karl-Henrik Heimdahl har gått ner i tjänstgöringstid för att kunna arbeta hos AGRIA Djurförsäkring. Därför har SWB förstärkt med en vice vd. 

Louise Grietze har lång erfarenhet i marknadsföring och varumärkesbyggande, och har tidigare bland annat arbetat som Marketing Director på Mountain Horse. Hon ska ha huvudansvaret för SWBs marknadsförings- och kommunikationsfrågor. Karl-Henrik Heimdahl fortsätter att vara ansvarig för övergripande vd-funktioner.

Louise Grietze kommer att vara på plats på kansliet på Flyinge varannan vecka och arbeta på distans resten av tiden. Karl-Henrik Heimdahl finns på kansliet på måndagar och fredagar.

Louise Grietze har som en följd av anställningen avsagt sig sitt uppdrag som styrelseledamot i SWB. Den vakansen ska fyllas i samband med SWB:s fullmäktigemöte i april 2015.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden