Blogg
3 september 2014 22:23

Nu kör vi!

Vi klarade veterinärbesiktningen. Alla hästar ok. Det värsta är nu över, imorgon blir det dressyr för hela slanten, Fredrik startar 15.55.

Om det finns någonting värre än en tidig start så är det nog en sen start. Man går runt och tycker man har allt tid i världen hela dagen och sedan hamnar man i den där shit-hela-dagen-har-gått-och-jag-har-inte-knoppat-en-endaste-häst-situationen.

När dressyren är körd, hästarna tvättade och selarna putsade är klockan mörkt och bara kallvatten i duscharna. Eller ja, inte för att det någonsin varit varmt vatten i duscharna. Nu är jag ju inte den som vill klaga då, men om det är något som jag tycker är viktigt på tävling så är det nog varmt vatten i duschen. Och fransmännen verkar ju inte tycka det är då viktigt.

Något fruktansvärt positiv med denna dagen är att vår genväg fortfarande fungerar. Jag tycker om genvägar, genvägar som ingen annan känner till gör att man känner sig som världens snabbaste. ”Vi syns i stallet” har nu fått en helt ny innebörd. När man kommer dit först och man inte behövt springa, ja, det är ju bara ett bevis  på ens egna genvägs-letar-intelligens.

Nu hoppas jag att ni håller tummarna för oss!
/Antonia

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden