Blogg
24 augusti 2015 06:59

Delmål nådda

Känns alltid bra när man går i mål. Oavsett om det är slutmålet eller delmålet. Ibland är delmålen minst lika tillfredsställande, de är liksom närmare…

I Malmö visade det sig att intensiv träning hade gett resultat, vi klarade vattenhindren utan problem, och Greyman, som dessutom hade klarat sin dressyr i riktigt blåsigt väder med tillhörande, fladdrande sopsäckar och annat, fick visa att han pallar trycket. Vilken häst! Han hoppar som en gummiboll, fokuserar i dressyren, än så länge kan man inte få ut max där, men det är på g. I terrängen blir han säkrare efter hand. Har dock lagt ner planer på ytterligare ett UVM, då han behöver bli ännu säkrare på den här nivån, så vi siktar på Nordiska istället. En internationell placering blev det i alla fall.

Betina hade otur, hoppade så fint hela vägen, på sista kombinationen hoppade hon av spikrakt, men vände litet i luften och fick med sig en flagga, vilket jag inte fick någon indikation på, så jag fortsatte de två sista hindren, men hade fått med mig flaggan. En bra prestation, men vi får helt enkelt göra om den! Planen är att göra det i Breda om drygt en vecka, dit Bluppan får åka med och gå hoppning. Hon värmde upp i Lund i helgen med en vinst i 130 samtidigt som mitt senior-lag vann första omgången i cupen. Så himla kul!

I Vinslöv red vi åtta hästar, som skötte sig bra, två Breeder’s-kval för våra 4-åringar, och fina besked på flera av hästarna bådar gott för framtiden. Vårt lag fick även det en placering. Roligt inslag.

Närmast väntar möte med nya fälttävlanskommittén, och så sitter jag och klurar på en krönika som ska vara skriven om ett par dagar. Ibland flödar idéerna, och ibland tvärtom. Hade en bra idé, som jag inte kan återskapa just nu. Men några timmar kvar till måndag morgon, hoppas den dyker upp.

Nya mål uppsatta, Bernie hoppar och galopperar, vi drömmer om sen höst-start för honom.
Under tiden försöker vi förverkliga våra delmål.

Ciao/Anna

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden