Blogg
28 november 2014 09:51

Nytt och spännande med nya arenan

Hej på er alla läsare! Man märker verkligen att Friends Arena är gigantisk stor och man behöver nog 2-3 år innan alla pusselbitar hamnat rätt... Det är mycket som verkligen är bättre, större område med boxarna och betydligt bättre luft i stallet!

Blå Stjärnorna jobbar på som vanligt och är så hjälpsamma på alla vis med allt. Eftersom allt är så nytt och spännande så pratas det mycket om jämförelse med Globen och Friends! Jag börjar förstå att ryttare, familj, vänner, publik gärna skulle ha sett en resturang vid arenan som man kan äta något eller bara ta en fika och snacka i närheten av banan!

I onsdags kväll när de flesta var på Ryttargalan så passade jag på att rida ”Robban ” på arenan! Han var verkligen så himla duktig och nästan överambitiös ! Han som aldrig sett något liknande förut, vi båda tyckte att det var så himla roligt att få uppleva Friends där Robbans stora förebild Zlatan har sprungit som ett helgon, och Robban springer minst lika snyggt!

I dag tränande jag och Robban igen tillsammans med många andra på arenan och det var inte så bra, Robban var totalt ofokuserad på mig och sprang runt och ville mest göra sina egna vägar och krumelurer, (suck) som tur så fick jag en positiv hjälp på slutet av min träning med tips och råd av Minna och Cilla som uppmuntrade mig ! Det är så bra när man kan ta hjälp av varandra…

Veterinärbesiktningen sprang vi fint igenom och är startklara i morgon då klassen börjar 10.30.

I morgon (läs i dag) ska jag jogga Robban kl 05.45 och sedan Triviant efter det!

Jag har fotat mycket då det är så himla många fina hästar med massa julpynt och alla möjliga raser som dansar förbi mig. 🙂 Se alla bilder i bildspelet här ovan.

Håll tummarna för Robban i Lövsta Future Challenge och därefter för Trivi i Knock out Dressyren där jag och Malin Baryard är ett lag mot de andra.

Vi hörs i morgon,
Kram Charlotte  

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden