Blogg
3 februari 2016 22:09

Äntligen framme

Hej,
Nu är hela Team Markne på plats i Opglabbeek. Snart ska jag och Hedda ta ut och jogga hästarna lite. Jag har fyra hästar med mig denna gången.

Cillarney ”Arne” är en 9-årig hingst e. Chintan ue. Caletto
Ägare: Eyedidit AB
Han är fantastiskt snäll för att vara hingst och är väl medveten om att han är snygg! Han har scoop som ingen annan häst jag suttit på och har oerhört lätt för sig, älskar att visa upp sig. Arne har gått 150-klasser.

Bill Breaker ”Billie” är en 12-årig valack e. Heartbreaker ue. Indorado
Ägare: Eyedidit AB
Billie är nog den mest speciella av mina hästar. Jag har haft honom i snart fem år så vi känner varandra väldigt bra. Han kan vissa stunder vara tuff som en brottare och i nästa ögonblick försiktig som en balettdansör. Billie är en riktig tävlingsmaskin och har hoppat 160-klasser.

Con Taggio ”Conni” är en 7-årig valack e.Contagio ue. Golliath Life
Ägare: Eyedidit AB
Conni är tjej-tjusaren i stallet, inte ens Arne har en chans mot honom. Han är en väldigt vaken och observant herre. Han kan vara tittig på saker runt omkring arenan men aldrig på hinder då blir han bara väldigt försiktig. Conni har inte jättemycket rutin så det blir en lärorik resa för honom. Han har hoppat 130-klasser.

Eumosa ”Måsen” är ett 7-årigt sto e. Vittorio ue. Cavalier
Ägare: Lottie Tham
Måsen är förmodligen den sötaste av mina hästar, en enorm utstrålning och smäcker häst med mycket humör. Hon är en riktig tuffing och vet vad hon vill men får man henne med sig tror jag att man kan komma hur långt som helst. Hon har som Conni inte särskilt mycket rutin och detta är hennes första utlandsresa, hon har skött sig utmärkt så långt! Måsen har även hon hoppat 130-klasser.

Imorgon har vi veterinärbesiktning och jag hoppar första klassen med Conni och Måsen. Det är en 130-135 unghäst klass för 7-åriga hästar. Billie och Arne hoppar först på fredag en 140 GP-kval.

Ha en bra dag!
Wilma

Hej!
Äntligen är vi framme och alla hästar känns och mår toppen! Jag tänkte nu presentera hästarna som jag har med mig.

Först ut är Pandora VG. Hon är ett 8-årigt sto som ägs av Lottie Tham. Pandoras stallnamn är Doris. Hennes stam är Corlensky G -Cortez. Hon har ett huvud av stål och hoppar helt fanstatiskt, och har stor potential. Doris ska börja med att hoppa en 130 på torsdag eftersom att det är första tävlingen för i år.

Sedan har jag Bienvenue T, också kallas Bambi. Bambi är ett 10-årigt sto efter Heartbreaker- Manhattan. Bambi är minstingen i stallet, en fanstatisk individ med mycket egen vilja, och mycket power. Även Bambi börjar med att hoppa 130.

Sist ut har vi Darmen van de Zuuthoeve. Hon ägs av mina föräldrar. Darmen kallad för Donna. Hon är ett 13-årigt sto efter Thunder van de Zuuthoeve-Leader M. Donna är en mycket speciell individ men världens gosigaste och snällaste att ta hand om. Hon börjar att hoppa 135.

Hoppas ni följer oss under resan.
/Hedda

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden