Blogg
9 februari 2016 07:00

Sneakpeek på Edwina och Angelica!

Nu är första tävlingshelgen för i år avslutad, som det ofta är på första tävlingen på året så var det lite ringrostigt i början.

7-åringarna hoppade första dagen 130 därefter två 135 med 70 starter och en final med omhoppning där Conni blev trea Han har skött sig fantastiskt hela veckan. För Måsen var det lärorikt och mer träningsrundor behövs.

De lite äldre herrarna Billie och Arne hoppade 140 andra dagen och därefter varsin 145. Billie hoppade lilla GPn och blev tia i den, han känns väldigt glad att vara tillbaka på tävlingsbanan igen! Efter första dagen hade jag egentligen bättre känsla att ta Billie till GPn men eftersom han inte har gjort så många starter än efter sin skada fick jag hålla min plan och ta honom i lilla GPn.

Arne hoppade stora GPn på 145-150 och hoppade fint men behöver prova mig fram med bett och skydd. Han hoppade väl och behöver rutin i dessa klasser.  Ibland måste man prova sig fram med utrustning innan man kommer fram till vad som passar bäst i vilken klass. Som tur är går det en 2* tävling i Opglabbeek även nästa helg vilket betyder att vi kan stå kvar med hästarna och jag tävlar Arne och Måsen nästa helg igen.

Nu på vardagarna hyr folk tävlingsarenan för att komma och träna. Idag när jag satt och red kom Edwina Alexander in och hoppade två av sina bästa hästar. Det är väldigt nyttigt att komma ut och se ett proffs som Edwina åker iväg och träningshoppar sina bästa hästar på små banor för att finslipa detaljer!

Imorgon bitti kommer Rob Ehrens hit då är det min tur att slipa på formen på den uppbyggda tävlingsbanan.
Nu ska jag kila iväg på middag med Angelica & Marlon som väntar på att babyn ska titta ut!
Hej så länge,
Wilma

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden