Blogg
13 februari 2016 14:15

Vinna eller försvinna

Tävlingshelg nummer 2 är i full gång och jag är väldigt nöjd med både mig själv och hästarna än så länge. Det har blivit både segrar och placeringar.

Bambi startade helgen med en tredjeplats och igår vann vi. Hon har hoppar helt fantastiskt bra och hennes inställning är otrolig!

I dag hoppade hon final och vi båda var nog sugna på en vinst till. Resultatet blev ett ner i omhoppningen. Det är ju så när man rider för vinst, bära eller brista.
Nedslaget kom på ett smalt räcke som jag vände upp ganska tight på, jag var noga med att rama in henne men hon låg på väldigt mycket i handen så hon droppade ett ben där tyvärr.
Grunden var perfekt och resten gjorde hon jättebra så jag är nöjd ändå, men man vill ju såklart hellre vinna.

Prisutdelning med Bambi. I finalen satsade vi på vinst igen men fick tyvärr ett ned i omhoppningen.

Donna var felfri i fredagskvällens 140/145-klass.Donna hoppade stora U25-klassen 140/145 igår och var felfri. Jag är väldigt nöjd med hennes och min insats, trots att hon var väldigt pigg. I kväll hoppar hon samma klass.

Doris gick 135 igår och hoppade helt fantastisk. Hon tittade till i uppsprånget på A-hindret i en tvåkombination och jag var inte tillräckligt snabb med att lägga på mer ben så hon tog bakbommen på det hindret. Resten var bra. I eftermiddag hoppar hon en 135-klass igen.

/Hedda

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden