Blogg
18 juli 2016 21:24

Fantastiska Falsterbo och frågesport

Mina hästar skötte sig över förväntan i Falsterbo, båda 5-åringarna var felfria i båda kvalen och gick till final - extra kul med glada hästägare som var på plats. Nu har jag det lite lugnare och tar gärna emot frågor från er som undrar något.

I finalen rev båda två sista hindret, lite surt men en väldigt tuff finalbana med bara tre felfria gjorde att de blev femma och åtta iallafall.

Så häftigt att få rida in i prisutdelning i Falsterbo!! 6-åriga Valle hoppade felfritt i första kvalet men var tyvärr lite tjock i ett ben andra kvalet och vi ville inte riskera någonting så fick stryka honom, nu är han bra igen. Hästar…

Rihanna K har gjort ett lyckat embryoförsök och är nu igång i träning igen. So Precious, ”Pärlan”, som var femma i Falsterbo försöker vi med nu, passar bra då hon ändå skulle få lite sommarlov.

Har någon vecka nu med lite tävlingsuppehåll innan höstens fulla tävlingsschema drar igång, så därför tänkte jag att det passar bra att ha en liten frågestund här, så hör av er med allt ni vill veta! Inga frågor är för dumma. Mejla till webbred@tidningenridsport.se och döp mejlet till Frågor, Stina. 

Kram Stina

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden