Blogg
14 april 2014 21:59

Bara kan skratta åt allt

Boyd är här igen, men denna gången för Körkalaset. Alla deltagare (inklusive Fredrik) har kört dressyrpass nere på Flyinge.

När vi lastade ur hästarna och spände för var det solsken som snabbt byttes ut mot piskande  regn och motvind, väldigt trevligt när man sitter på vagnen. Allra mysigast var det nog när han körde dressyrprogrammet och kom till ökningen på diagonalen med motvind och mördande regn. Men det gick bra! Från skeptiska-pöl-hoppare till dressyrmasters som bara går. Kul att se!

Man kan nog säga att det har varit en sådan där dag när man bara kan skratta åt allt. Först börjar det med att vi glömde vagnen hemma på gården (tur vi fick låna vagn av snälla fyrspannskusken Axel som kört tidigare på dagen), sen glömmer vi bort att svänga av och får köra genom Flyinge för att kunna vända med lastbilen, och om inte det var nog så lyckades jag dra av ett handtag på en stalldörr.. Men jag är inte bitter jag!

Nej, nu ska det bli skönt med några dagar hemma i Norrland och fira ”den-heliga-norrländska-påsken” som chefen brukar kalla det. Fem dagar i norr för att ladda batterierna , sen blir det full fart igen då resan till första tävlingen för säsongen börjar redan två dagar efter min återkomst. Kul ska det bli! Jag har försökt lägga undan lite Milkapengar från varje lön.

Milka är den absolut godaste chokladen som man kan äta. Huruvida detta beror på att den alltid funnits där när man mest har behövt den eller om den verkligen är godast i världen är svårt att svara på.

/ANTONIA

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden