Blogg
27 augusti 2014 07:00

Halmen är uppe

Halmen är uppe! Det absolut jobbigaste på hela året måste vara halmen. Det är fyrkantiga kolosser på hundra kilo minst och de är nu uppe på alla loften. Alla 300 eller vad det nu var.

Utöver detta var vi på måndagen hemma hos Axel Olin för lite landslagsträning. God mat, kubbspel, allmänna trevligheter och självklart kördes det lite häst också. Fredriks hästar visade sig på sin piggaste sida (vilket jag ser som super positivt!) men som kanske inte var superkul för kusken som just fått tillbaka sin arm. Hästarna kollades igenom av veterinär och fysioterapeut, så nu är de bara att underhålla djur och människor och packa alla sakerna.

Nu när det är VM är det egentligen ingenting annorlunda som ska packas, utom då att förbundet skickat lite landslagskläder till både häst och människa. Sen är det ju en bit till Frankrike så det blir någon dag extra som man är borta vilket kräver lite mer foder, men annars ingenting konstigt. På lördag startar resan från Stenshill och på måndag är vi framme. Supertaggade!

Jag har ju då haft en tendens till att alltid ha på mig dåliga skor, mina favorittävlingsskor har alltid varit vanliga platta sneakers som man köper på den hederliga ta-tre-betala-för-två-butiken. Kanske inte de bästa skorna om man skulle bli trampad och kanske inte heller de bästa skorna att tvätta hästar i.

Nu har då chefen haft ett samtal om vilka skor som inte får följa med på VM och hans fru och jag åkte för att inhandla fler bra arbetsskor så jag inte ska vika ifrån den säkra stigen som jag nu letts in på.

Det ryktas om att det ska finnas Wifizoner på tävlingen och då ska jag försöka hålla er uppdaterade!
/Antonia

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden