Blogg
21 januari 2015 07:00

Mobilen viktig i hästlivet

Mobiltelefonen - världens kanske viktigaste kommunikationsredskap när det kommer till hästlivet.

När man är ensam, som man är ibland, kanske ute med en häst eller uppe på ett loft eller någonting annat trevligt, och det händer något som gör att man behöver hjälp är det ju väldigt bra om man kan ringa till någon och få hjälp.

Jag har alltid med min mobil, eller ja alltid och alltid… Jag ska inte ljuga… Det har hänt att jag har glömt den, dagens mobiltelefoner är ju så himla stora så de ryms ju inte i bakfickan! Det tycker jag är väldigt jobbigt så ibland glömmer jag den i farten.

Fredrik jobbar ju numera heltid på Flyinge så det händer att han ringer och säger ”klockan halv ett har jag lunch, sela inomhusspannet så kör vi en runda”. I fredags, på kvällen, var både jag och Rebecka i stallet, jag glömde min mobil inne på lunch och Rebecka hörde aldrig att det ringde. Vi gjorde klart stallet och gick in och tänkte:fredag!

Men så kikade vi på mobilerna och såg missade samtal från chefen. Vi ringde upp och får kommentaren ”vill ni inte prata med mig? Eller har ni gått in och taglg? Det är inte helg förrän jag säger att det är helg”. Och det hade vi, men vi lyckades sela spannet på tio minuter. Vi hann i alla fall ut innan mörkret föll och vi hade ganska roligt.

/Antonia

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden