Blogg
3 april 2015 12:36

Påskhälsningar från Norrland

Det här med skåningar och ironi. Jag har ett jobb då man träffar mycket härligt folk, eller kanske inte allt för många varje dag men då och då. Och jag har en svaghet. Jag har väldigt svårt att förstå det skånska ironin.

Är de allvarliga, skämtar de? Jag vet aldrig. Därför är det viktigt att inte skratta för ofta, det kan ha ödesdigra konsekvenser. Som tur är så har jag ännu inte gjort bort mig totalt… Tror jag. Ingen har i alla fall sagt något. 

Stenshillslivet fortsätter, grabbarna som inte har varit med så himla mycket har nu fått testa att gå för dressyrvagnen med gummiklädda trähjul med en kusk som sitter lite högre upp än i träningsvagnen. Gick topp – även med yngsta grabben i gänget, den egna uppfödningen Hero Zack som uppförde sig exemplariskt. Den hästen som kanske har testat ens tålamod mer än vad andra fyrbenta någonsin har gjort. Han är nog den smartaste i stallet, kanske för smart för sitt eget bästa. 

Efter hästarna haft sin koll hos veterinären passade även jag på att åka till kiropraktor Magnus som fixade till ryggen på mig. Man har ju alltid levt i tron att man är odödlig, och sen hör jag till kategorin som aldrig haft problem med ryggen, fram tills denna vecka. Men nu är jag odödlig igen, alldeles lagom till jag åker hem och firar påsk i Norrland. Lite semester innan tävlingssäsongen börjar. 

Glad påsk på er alla, ät mycket och umgås med familjen! 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden