Blogg
30 maj 2015 10:15

Denna vecka alltså

Full fart i arbete med bröllop och kollar och allt man kan tänka sig. Så blir det ledig helg och då tänker man, kul att åka på enbetstävling med hippolog Sara.

Snälla Fredrik lånade ut sin lastbil, så mitt andra hem följde med oss ända till Tjolaholm. Vips kör man ner för backen och där står stackars Pernilla med trasig lastbil vid sidan av vägen.

Tur det var en stor lastbil vi hade så packa av lite grejer och sätta i en mellanvägg som vi tagit ner  och in med hästen. Tyvärr gick lastbilen inte riktigt att rädda så vi lämnade stackars Lennart (Pernillas groom) och körde till tävlingen med djuren. Lastade ur, fixade och sen körde vi tillbaka igen för att hämta Lennart, vagnarna och packningen.

Här tänkte jag att det skulle bli lite semester med enbetstävling. när man klättrade över vagnarna tredje gången för att spänna spännband…. ”Livet är en fest”

Idag precision och dressyr! Måtte meteorologerna ha fel och ge oss sol istället för regn!
/Antonia

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden