Blogg
17 augusti 2015 06:30

Åter efter semestern

Konsten att finna tillbaka rutinerna efter semestern. Bilade direkt upp till landet i norr efter tävlingen och bilade ner igen till Varberg där familjen och hästarna redan var på plats med djuren.

Vad var det för spännande i Varberg undrar kanske ni, jo, det var ju Varberg summer horse show! De svenska fyrspannen (Persson, Olin, Dengg och Rahm) var där och körde en bana inne på hopparenan med lite sponsorer på vagnarna. Jätteroligt var det, toppen arrangemang, härliga människor och härligt väder! Så körde vi en massa människor ner till Ostindiefararen på kvällen med tio fin vagnar. Det var häftigt att se när alla ekipagen ställde upp på torget och alla hästarna skötte sig exemplariskt.

Brukar ju alltid vara någon häst som tycker det är mindre roligt att stå stilla, men alla stod verkligen pall och bara väntade. Synd bara på de mindre begåvade bilisterna som tyckte det var lämpligt att tränga sig in mellan hästarna. Kära medmänniskor, om ni ser en massa hästar på led som försöker ta sig fram utan olyckor, träng er inte emellan ekipagen med era bilar, vi kan inte garantera att det inte händer någonting olyckligt, det är levande varelser som kan bli rädda. Var uppmärksamma på kusk eller passagerare eller folk på marken som säger att det är ok att passera eller när ni ska stanna och hålla avstånd, och snälla, stanna inte er bil mitt i och ta selfies…

Sen har det ju vart körkalas, ett sista träningstillfälle med Boyd innan EM i Aachen, sitt vad kul det ska bli! Igår lämnade lastbilen Stenshill så lördagen spenderades med att packa och putsa!

/Antonia

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden