Blogg
5 september 2015 06:30

Hösten närmar sig

Hösten närmar sig med stormsteg, och med denna tid på året så är det stubb i Skåne! Nu kan man rida och köra på en massa fler ställen än tidigare.

Unghästen som var med i Aachen har ju haft sina mer eller mindre snabba turer i vagn, från noll till hundra på sekunden och insikten om att ljud som man inte ser var de kommer ifrån är det läskigaste som finns har kommit fram. Det är ju något man måste jobba på om man ska vara körhäst.

Så med stubben kom ett utmärkt tillfälle att träna ljud, ljudet som uppstår när hjulen går på stubben var lite nytt för han så han blev lite hoppig men det gick bra. Han är kanske den smartaste hästen jag stött på, utsatt för traktorer och allt möjligt, rör inte en min när man passerar eld eller lastaren med skopan i höjden, kunde spänna för med en skylift på gården och han bara stod, men när det skramlar lite i vagnen så går världen under. Work in progress.

Nu är halmarbetet i full gång. X antal hundra balar ska in, ännu står balarna i ridhuset och jag bara inväntar träningsvärken som kommer efter man fått upp dem på loftet… Härliga höst med gratis Friskis och Svettis.

/Antonia

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden