Blogg
5 december 2016 04:30

Många minnen från Stockholm

Vi har nu återvänt efter stora staden Stockholm, med oss har vi många goda minnen, som warm up runda på fredagen, när Rebecka skulle flytta vagnen och nästan slog ned John Whitaker med stången...

Ett annat minne var när vi, precis innan vi skulle lasta, återfann sopkvasten som försvann när vi lastade ur. Men det var inte bara glädje. Tyvärr plockade chefen med sig lite bollar på söndagsrundan så slutade inte i toppen som vi hade hoppats.

Måste säga att jag hoppas att ni vet vilket jobb funktionärerna och Blå stjärnan lägger ner! Stort tack till er, ni är fantastiska! Fyrspannsfolket är ju kända för att ta ganska stor plats, vi kan inte riktigt rå för det.

Det brukar alltid vara någon som himlar med ögonen eller som fäller någon snorkig kommentar när vi passerar, men den här gången var det bara en tjej som kom fram och frågade när vi skulle köra iväg. Tydligen passerade vi hennes häst på vägen och den blev lätt väldigt uppjagad. Men hon frågade på ett väldigt trevligt och respektfullt sätt, och för henne var det inte bara ett problem utan ett problem som hade en enkel lösning, ta hästen på promenad där vi inte var. Mer sådana trevliga människor åt folket!

Gubbarna skötte sig exemplariskt och tyckte nog, precis som vi, att det var ganska skönt att komma hem igen.

Tillbaka till vardagen och vi fokuserar nu på de andra fyrbentakollegorna som varit hemma och tagit det lugnt. Vi har hittat två olika motionsrundor här i Skåneland, så vi har varit ute på riktiga turer och fokuserat på framåtbjudning och balans i spann och par.

Ännu har inte den riktiga kylan kommit till Skåne, så för tillfället är det ganska skönt att vara ute. Hoppas det håller i sig!

/Antonia

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden