Blogg
23 april 2014 16:11

Ny ponny och Drammen springtour

Kort skolvecka den här veckan, bara två dagar i skolan, sen ledigt för att åka till Drammen i Norge. Egentligen skulle både Lilly och Skuggan åka med men Lilly får stanna hemma.

Hon fick i fredags en liten känning av början till hovböld. Som tur var fanns hovslagaren Fredrik nära och kunde titta på det direkt. Det var så lite att det inte gick att göra någonting just då och nu är det redan mycket bättre men hon ska absolut inte tävla när hon har haft lite känning så nära inpå tävling. Det blir Skuggan som får hänga med och göra utomhusdebut för i år.

Påskhelgen var kanonfin och jag har ridit och trimmat mycket med alla utom Lilly förstås. Bob är en ny D-ponny som kom från England förra fredagen till oss. Han har nu vilat efter resan, fått skor och jag har känt på hur han är att rida. Det blir spännande att se vad det blir av honom.

Sedan har jag städat lastbilen och packat det mesta som jag och Skuggan behöver till Drammen. Jag har även börjat att övningsköra personbil i helgen och det var väldigt kul.

Jag hör av mig efter Drammen och berättar mer om det.

//Soliga hälsningar Hugo

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden