Blogg
21 april 2015 07:26

Snart dags för Badminton

Nu närmar det sig Badminton! På vår gård bor ju titelförsvararen i den prestigefyllda tävlingen. Väldigt spännande och också väldigt nervöst!

Det är väldigt intressant att se Sams plan för sina topphästar och jämföra den med Williams. Mycket är lika, vi åker ju till och med till Williams galoppbana för att göra deras fitness. Både William och Sam låter sina hästar galoppera upp fem gånger inför en fyrstjärnig tävling. Hela fälttävlansvärlden här i England har nu Badmintonfeber och det ska bli så roligt att få gå banan och vara en del av ett super härligt team! Bring it on!

Jag har nu hunnit tävla lite och so far so good! Vi fick med oss en rosett hem från Bovington förra helgen där vi gjorde en Novice. Det var vår sista Novice innan vi nu ska försöka oss pp Intermediate! Vi är verkligen mer än redo att nu ta steget upp. Så håll tummarna på söndag! Att låta allt ta sin tid och inte stressa upp i klasserna sparar dig tid i slutändan. Fälttävlan handlar verkligen om att bygga förtroende mellan häst och ryttare och det är många tegelstenar som ska på sin plats.

Det är verkligen en galen tid här nu, långa, intensiva dagar där alla jobbar på som bara den. Men vi är ett bra team som kom er ihåg att ha roligt på vägen och det underbara vädret hjälper också till. Att ha ett bra team som kommer ihåg att le när det känns som om dagen aldrig kommer ta slut gör att vi tar oss igenom det. Om någon av er tänker på att börja jobba med hästar tänk på att teamet ni har runt omkring er betyder otroligt mycket. Man spenderar så mycket tid tillsammans, till och med mer tid än du gör med din familj. Man både jobbar och bor tillsammans så det är verkligen viktigt att du kommer överens med personerna.

Ha det bra!

/Line

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden