Blogg
16 september 2013 09:55

Sista resan och ett farväl

I helgen har det varit sista resan ner till Jumpclub med mitt ridsportstipendium och sista resan med min allra bästa vän Apache.

Sitter i bilen på väg hem med många och blandade känslor. Mest lyckliga förstås men också en stor saknad efter min bästa vän Apache som åkt vidare ner till sin nya familj i Norrköping. Jag är glad och jättenöjd med helgens kurs för Lotta och Sylve och glad att vi hittat den bästa familjen till lilla Appe. Men han tog med sig en stor bit av mitt hjärta som ingen annan nånsin kommer att kunna fylla. Min finaste Appe som jag haft  i snart fyra år…

Min bästa resa och finaste minnen har jag tillsammans med honom med många framgångar och en rolig b-ponnytid. Inte nog med att det är med honom jag fick  det här ridsportstipendiet, vi har också genom åren ridit fyra SM, haft vinst och placeringar i ridsportponnycup, vi har blivit utsedda till Västerbottens ponnyekipage i hoppning, distriktmästare och klubbmästare. Vi har vunnit ponnychampionatet för Västerbotten och fått många vinster och placeringar upp till Msv B. Jag hade inte kunnat haft en bättre b-ponnytid och jag hade inte varit där jag är idag om det inte vore för honom… Vi har kämpat med bästa support från Frida, mamma och pappa. Tack. Nu hoppas jag att han får det bra hos sin nya familj och att de kommer att få lika roligt med honom som jag har haft, jag vet att de kommer att ta väl hand om honom och älska honom prescis  lika mycket som jag.

Det har också varit min första träning på Jumpclub med Memory i helgen och  det har verkligen varit en lyckad helg då allt bara har flytit på, helt klart bästa träningen med honom. Fredag och lördag red jag för Lotta och i söndags för Sylve.


Jag och Lotta summerar träningen.

Första dagen var det mycket linjer och travhinder. Andra dagen var det mer bana och kombination ur sväng och igår var det mycket lydnad med bomma. Vi avslutade med en bana på typ en meter, jag tycker det kändes bra för Memory var lydig och lyssnade på mig. Lotta tyckte att min ridning var jättebra  hon berömde min sits och tyckte jättemycket om Memory och sa att när jag lärt mig att rida honom så kommer jag inte ha några problem att gå över på stor häst, så klart man blev glad.

Nu ska jag hem och visa Frida filmerna från i helgen på mig och Memme och lägga upp en träningsplan! Jag, mamma och pappa följde med Lotta till Stora Ekeby när träningen var slut i lördags och hejade på hennes Kajsa som skulle tävla. Kajsa hoppade Msv B och gjorde två superrundor med bägge och tog första och andra platsen. Hon var så duktig. Jättekul! 

Det här är ju mitt allra sist blogginlägg och det känns lite tråkigt, men det har varit så himla kul att de valde just lilla mig från Umeå i Norrland. Det har gett mig så otroligt  mycket och jag kommer absolut att komma tillbaka till Jumpclub flera och många gånger och träna för både Lotta och Sylve och äta Ivans goda mat. Besöket på Scandinavium var nog bland det bästa och jag har verkligen lärt mig supermycket. Det allra bästa har nog varit träningarna för det har gett mig så mycket och jag  har lärt känna många nya kompisar!

Det jag tar med mig är att jag måste sitta mer på pilatesbollen hemma framför Tv:n och inte trycka ut all tandkräm ur tandkrämstuben som Sylve alltid säger! Oj vilket år jag har haft, jag fick ridsportstipendiet, jag har skilts från min lilla Apache och fina Grace. Underbara  Memory har kommit in i mitt liv och jag har lärt mig massor. Både att det kan vara svårt ibland och att allting blir jättebra till slut, bara man inte ger upp! 

Kramar från en lycklig och glad Linn.


Hej då min finaste Apache.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden