Blogg
18 augusti 2016 18:00

På upploppet i Rio

Linda Heed är på slutspurten i Rio. Häng på en tur på banan, bakom hinder och i tv-studion.


Min kollega har gett mig min första egna kontorskopp:)


Det diskuteras fortfarande väldigt mycket utebliven mat bland kollegor. Ridsports journalister tog tag i saken och tog en taxi in till närliggande by. Resultatet blev jättegott, grillat kött och grillad ost. Detta serverades ute på en trottoar.

Går banan varje dag för att kunna referera så bra som möjligt om banans svårigheter. Här ser du att muren är så hög att jag inte ser över den.


Det här planket, som ser ut som en mur, ställde till det för flera ekipage.


Får ett par ord varje dag med de tre musketörerna;) Jonas Tornell Sylve Söderstrand och Ragnar Bengtsson efter bangång. De berättar om häst/ryttare och banstatus.


Uppskattar verkligen all tvtid som ridsporten får. Jag åker gärna in till studion så fort vi blir tillfrågade.


Bredvid tv studion ligger handbollsarenan. Träffade på Christian Olsson och Henrik Johnsson när jag skulle se Sveriges damer möta norskorna.


Den sändningsfria dagen spenderades med att titta på hoppningens warm up och lite expressturism till socker toppen. Dit kommer man med två linbanor. Tyvärr hann det bli mörkt innan vi kom upp, för att köerna är enorma i Rio, oavsett vad det är man vill se.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden