Blogg
13 september 2014 09:40

Helgplaner

Hej alla fina läsare! Jag hoppas ni har haft en grymt bra vecka. Själv har jag haft en bra, om än lite tuff vecka. Nu är det skönt med helg.

Det var nämligen min andra vecka i skolan, men som så många andra hästintresserade satt jag framför tv:n och såg på VM förra veckan (det var inte många minuter jag missade av VM:et), vilket naturligtvis återspeglar sig litegrann i plugget. Mycket plugg att ta igen i kombination med omställningen att gå från sommarjobb till att sätta sig i skolbänken igen, gör en ganska trött i huvudet. Men att missa VM gick inte, så är det bara ☺. Nu är i alla fall helgen på ingång, vilket jag är glad för. Lite tid att vila plugghjärnan och göra lite annat skoj.

Har ni några spännande helgplaner? Annars tänkte jag tipsa er som bor/befinner er i Skåne i helgen, om lite helgaktiviteter. För dem som är hästintresserade (vilket de flesta nog är, antar jag) så kan jag varmt rekommendera att åka till Flyinge, i dag den 13 september. Där hålls nämligen årets Elitfölauktion, där massor av fina föl kommer att auktioneras ut. Över 120 föl över hela landet har mönstrats på åtta orter och de 31 bästa finns alltså att se och köpa i Flyinge imorgon.

Auktionen är väl värt ett besök för både den som är ute efter bra framtida tävlingsmaterial såväl som för den som bara är nyfiken på hur en auktion går till. Jag kommer inte själv att kunna åka till fölauktionen, då jag skall jobba. Lite synd att jag missar det, då jag gärna hade velat se alla dessa småstjärnor. Extra roligt hade det varit att åka dit just i år, då jag har en gymnasiekompis, vars fina föl skall vara med. Dashing, heter han, (e Diamantino VDL u Anneliek eEmilion.). Jag önskar Sophie och Dashing ett stort lycka till imorgon. ☺

Fina Dashing. 

Anledningen till att jag själv inte kan åka till fölauktionen i Flyinge är som jag nämde tidigare, är för att jag ska jobba i helgen, men med ett helt annat djurslag, nämligen hundar! Det ska bli superroligt. Jag ska hjälpa till med den stora hundutställningen, Eslöv Dog Show 2014. Så det är ett annat hett tips, om ni, precis som jag – är hundälskare, befinner er i Skåne och vill se massor av fina hundar – åk till Eslöv Dog Show 2014, ni kommer inte att bli besvikna!

Trevlig helg!

Kram/ Nathalie

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden