Prylspaning
3 december 2015 08:58

Klappar till hästälskaren

Vad köper man i julklapp till hästälskaren? Tomten kanske inte kan komma med en levande häst i säcken men någon av dessa prylar lär säkert uppskattas minst lika mycket!

Klappar till hästälskaren

Hästlego

Till den lilla hästälskaren passar detta legokitt perfekt. Det medföljer dessutom en bil med transport i hästköpet. För 299 kronor finns det att klicka hem från www.br.se

Mullepussel

Ett pussel med 500 bitar håller de flesta sysselsatta en stund. Ett gulligt motiv med Mulle gör det hela ännu roligare. Pusslet finns att köpa på www.mulleshoppen.se för 139 kronor.

Stor mjukishäst

Hela 70 cm lång är denna mjukishäst från www.bamsekram.dk. Priset för den gulliga hästen är cirka 935 kronor.

Maskeradhäst

Här tar vi leka häst till en helt ny nivå! Med en maskeraddräkt från www.partykungen.se ser barnen dessutom ut som en häst. Priset för kostymen är 299 kronor.

Hästspel

Ett sällskapsspel för hela hästfamiljen! Här finns frågor som passar både nybörjaren och proffset. Hos hastminne.ny-ebutik.se kan du klicka hem ett eget spel för 590 kronor. Spelet finns också att köpa i Ridsports bokshop, där det kostar 575 kr för våra prenumeranter. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden