Prylspaning
23 april 2015 08:56
Ridsportplus

Pryd väggen med hästar

Har du tomt på väggarna hemma bör du ta dig en titt på dessa canvastavlor. Vad passar bättre än en snygg hästtavla att beundra på väggen?

Pryd väggen med hästar

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

    Tavlan Freedom

    Denna tavla från www.canvasbutik.se finns att köpa i flera olika storlekar. Passar 50×70 cm eller 100×150 cm bäst på din vägg? Priset är från 499 kronor.


    Vackra hästar
    Även denna fina tavla går att beställa från www.canvasbutik.se. Du väljer själv storlek på tavlan och om den ska levereras som en monterad canvas eller på rulle. Priset är från 1200 kronor.


    Vita hästar
    En vacker tavla med vilda hästar passar på de flesta väggar. Just denna tavla går att få på canvas i storlekarna 30×30 cm till 150×100 cm hos www.happywall.se. Prislappen är satt från 350 kronor.


    Zebrarandigt
    Andra hästdjur passar också fint på väggen! En snygg zebratavla finns att köpa på www.happywall.se för 350 kronor och uppåt.


    Grottmålning
    Snygg tavla föreställande en gammal grottmålning är riktigt snyggt att ha på väggen. Tavlan kommer som poster som du själv ramar in. Prislappen är från 368 kronor på www.allposters.se.

    Så arbetar Ridsport

    Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

    BESTÄLL NU

    Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
    Hingstar Online

    Just nu 101 hingstar i vår databas

    Visa alla hingstar
    Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

    Ridsport digital

    99:- i månaden