Prylspaning
22 maj 2015 08:09

Stick ut på tävlingsbanan

Det finns en uppsjö av vita ridbyxor att välja på till tävlingsbanan i neutral framtoning. Men vill du satsa på ett par som sticker ut lite mer bör du kika på dessa godbitar.

Stick ut på tävlingsbanan

Animo narel

Snygga ridbyxor från italienska Animo med både spets och bling. Ridbyxorna kostar 2699 kronor och finns att köpa hos www.svenskridsport.com.


Equiline Charline
Dessa ridbyxor har fyra fickor smyckade med vackra silverfärgade paljetter. Prislappen är 1949 kronor hos www.aleridsport.se.


Mountain horse gloria
Silverdetaljer och strass pryder dessa byxor från www.stromsbergsgard.se. För 1299 kronor kan du klicka hem ett eget par att glassa runt i på tävlingsbanan.


Spooks Vivia Sequin
Ett par knäskodda ridbyxor med läckra paljetter från Spooks finns att beställa hos www.marietorpridsport.se för 1295 kronor.


Pikeur Piana
Kontrastsömmar, mörkare skoning, silvriga detaljer och strass – dessa byxor bjuder på det mesta! Priset för byxorna är 1798 kronor hos www.aleridsport.se.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden