Prylspaning
13 augusti 2015 09:00

Lys upp din tillvaro

Med någon av dessa snygga lampor blir det inte bara ljust inomhus, det blir väldigt snyggt också! Så låt hästarna lysa upp din tillvaro i hemmet och inte bara i stallet.

Lys upp din tillvaro

Gigantisk golvlampa

Vill du inte lägga 37 900 kronor på en levande häst, kan du alltid köpa denna svart skönhet i naturlig storlek istället. Den kräver lite plats men lyser garanterat upp ditt rum! Postorderhandla din egna häst från www.rum21.se.


45 kilo lamp-häst
En riktigt bastant och snygg lampa i form av en halv häst. Har du minst 2,35 cm i takhöjd bör du göra plats för denna i ett hörn. För cirka 18 000 kronor blir den din hos www.homesandhorses.de.


Rustik takkrona
En vacker takkrona med hästar passar fint över middagsbordet hemma. Eller varför inte i sadelkammaren? Har du 14 000 kronor över kan du klicka hem den från www.lonestarwesterndecor.com.


Vacker bordslampa
En lite diskretare lampa som passar att ha på de flesta bord. Flera modeller finns att köpa hos www.horseandhound.com från 2 400 kronor.


Diskretare hästlook
Denna lampa från www.lonestarwesterndecor.com passar dig som inte vill ha en allt för skrikig lampa hemma. För cirka 1100 kronor blir det både ljust och fint i rummet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden