Prylspaning
3 november 2016 13:00

Gulliga gunghästar

Blir det ingen riktig ponny till barnen i julklapp så kanske dessa hästar kan vara ett alternativ under granen.

Gulliga gunghästar
I stället för en riktig ponny kanske det här kan vara något. Men den kostar nästan lika mycket som en ponny - även om den är mer lättskött.

Trägunga.
Trägunga för de minsta
Till de mindre barnen passar denna gungande häst bra. Höga sidor gör att barnet håller sig kvar på hästryggen även i snabbare gångart än stillastående. Priset är 549 kronor hos Stilrum.

Galopperande sadel.Galopperande häst
Detta träningsredskap har både stigbyglar och galopperar i olika hastighet. Sägs vara bra för bålstyrkan och fungerar minst lika bra som mekanisk häst till hela familjen. Sätt dit ett huvud och en svans så har du ponnyn fixad till barnen.
Prislappen ligger på omkring 9 000 kronor och kan köpas här.

Nästan på riktigt.
Hästsimulator

Vill du gå all in med en riktig ridupplevelse men slippa borsta och få dyra veterinärkostnader är denna häst något för din familj. Hästen köper du efter gren du vill syssla med, kanske en hopphäst?
Priset är oklart, men mer information finns hos Racewood

Snäll ponny som gnäggar
Snäll ponny
Denna goa lilla häst har en mankhöjd på 46 cm och gnäggar på kommando. Kommer komplett med utrustning redo för en ridtur.
Klicka hem den för 799 kronor hos Lekmer.

En riktig dyrgrip
Handgjord gunghäst
Hela 130 cm i mankhöjd är denna gunghäst som är handgjord och dessutom går att få i alla möjliga pälsfärger. Har du 44 000 kronor och lite plats över i vardagsrummet så är detta den perfekta julklappen till alla hästälskare.
Mer information finns hos Rocking Horse 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden