Prylspaning
13 maj 2016 12:10

Studentpresenter för hästintresserade

Snart är skoltiden över för alla som tar studenten i juni. Känner du någon som tar studenten och inte kommit på vad du ska köpa i present ännu? Då passar dessa studenttips bra!

Studentpresenter för hästintresserade
En häst är aldrig fel som studentpresent. Elin Stahre

Lyckoamulett
En fin liten amulett som ska bringa tur. Går att hänga både på tränset eller kring halsen. Smycket finns i flera modeller och kostar 199 kronor hos www.lakka.nu.

Studenthäst
Vem skulle inte bli glad över en sån här liten häst kring halsen vid studentfirandet? Hästen som är 20 cm hög, kostar 95 kronor och finns att beställa hos www.waltersfoto.se.

Egendesignad trähäst
Denna roliga häst med handmålat mönster i personlig design kommer från Galleri Kristina (http://9069.shop.textalk.se/hastar-o-skulpturer/). Hästen tillverkas på beställning och kostar omkring 400 kronor och uppåt.

Glasskulptur
Ett fint minne att ställa i bokhyllan från studenten? Då passar denna glasskulptur med hästmotiv bra. Priset är 299 kronor hos www.designonline.se.

Graverat glas
Ett handgraverat glas med favorithästen som motiv är en perfekt present till studenten. Välj mellan flertalet olika glas och skicka in din bild på hästen. Glasen kostar cirka 1500 kronor styck och finns att kika på hos www.studentpresent.glasdeco.se.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden