Prylspaning
14 juli 2016 11:20

Söker din häst skydd mot sommarsurret?

Insekterna kan vara en riktig sommarplåga för många hästar. Ett flugtäcke lindrar en hel del när det surrar som mest under året. Ta en titt på följande täcken om du behöver uppdatera garderoben.

Söker din häst skydd mot sommarsurret?
Vissa flugtäcken funkar även när man rider.



Skydd för magen

Med detta flugtäcke skyddas hästens undersida och det ska dessutom fungera bra att rida i. Täcket kallas Quiet Ride Belly Guard och finns att köpa för drygt 330 kronor hos horseloverz.com.

Gräsligt grönt
Ett flugtäcke från HV polo går att beställa i denna fina färg. Håller både flugor borta och smälter in i gräset på betet. Prislappen hos aleridsport.se ligger på 989 kronor.

Skyddar mot solen
Täcket från horseware.com påstås skydda både mot flugor och mot solen då strålarna reflekteras mot tyget. Prislappen ligger på cirka 1 890 kronor.


För ridning
Ett flugtäcke som är utskuret för skänkeln passar bra till känsliga hästar. För 349 kronor kan du beställa ett hos cfhastshop.com. Passar även de minsta med storlekar från 95 cm.

Maxi flow
Hos shiresequestrian.com finns detta flugtäcke med många smarta funktioner för 850 kronor. Färgen kanske inte är praktisk rent smutsmässigt men den svalkar i solen och lockar inte till sig flugor.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden