Prylspaning
6 september 2016 11:10

Man kan aldrig få för många hästar

Som prydnad i hallen, på fönsterbrädan eller varför inte på balkongen eller terrassen? Hästiga prylar som dekoration fungerar alltid!

Man kan aldrig få för många hästar
En häst som dekoration är aldrig fel.


Antik häst på hjul
Denna fina lilla häst gör sig fin som dekoration i varje hem. Med sina 28 cm i mankhöjd ryms den på många ställen utan att ta för mycket plats. Priset för hästen är 449 kronor hos butikalva.se.


Till blommorna
En fin kruka i zink passar perfekt till balkongen eller trädgården. Ett diskret hästmönster på ena sidan gör en rätt så simpel kruka ännu snyggare. Priset ligger på drygt 75 kronor hos hkm-sportsequipment.eu.


Bronshäst
Under mörka hö(ä)stkvällar passar denna ljusstake perfekt på middagsbordet med levande ljus i. Hos poshliving.se kan du beställa den för 1190 kronor.


Dekorativ häst
Inlindad i mattrasor är denna häst från dukat.se. Dekorativ och färggrann att ställa på hyllan. Klicka hem den för 526 kronor, alla exemplar är unika.


Rustik trähäst
Som prydnad i hemmet passar dessa dalahästinspirerade trähästar perfekt. Köp en eller flera i olika storlek och placera ut där hemma. Priset för dessa på bilden är 229 kronor respektive 349 kronor hos dukat.se.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden