Hästliv
8 december 2015 14:20

Vinterdröm är Månadens bild

En vecka har gått av december men fortfarande lyser snön med sin frånvaro i stora delar av landet. Linda Cederlund Romberg lyckades dock föreviga när vintern kom på besök en dag i november - för det belönas hon med vinst i Månadens bild.

Vinterdröm är Månadens bild

När Ridsport kontaktar Linda för att berätta att hennes bild utsetts till Månadens bild, förväntas en norrlänning i telefonen. Förvåningen är stor när Linda istället svarar på skånska.
– Bilden är tagen i Påarp utanför Helsingborg, vi hade en dag med snö i november. Dagen efter var allt borta igen, berättar hon. 

– Jag hade precis släpppt ut hästarna och sedan såg jag denna soluppgång. Jag är glad att jag fann mig och lyckades få fram kameran, det är inte alltid man lyckas med det. 
Linda vinner en kvartalsprenumeration på Ridsport. Vill du vara med och tävla i Månadens bild kan du ladda upp din bild här!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden