Hästliv
4 mars 2016 06:00

Mys i hagen är Månadens bild

Under februari med alla hjärtans dag trillade en rad kärleksfulla bilder in från er läsare. Bland många fina favoriter blev Marika Erkkiläs bild med tre goda vänner Månadens bild.

Mys i hagen är Månadens bild
Marika fångade ett mysigt samarbete på bild. Hennes häst Totte är närmast kameran.

När Ridsport efterlyste bilder inför alla hjärtans dag skickade Marika Erkkilä in en gammal favorit. Tre grabbar njuter av en kli-session som kom att bli starten på en lång vänskap.
– Bilden togs för fem år sedan. Min häst Totte, som är han som står närmast kameran, hade bara gått med sina nya kompisar någon dag i hagen. Det var första året jag hade Totte och jag ville fota så mycket som möjligt så jag hade med mig systemkameran till hagen, säger Marika.

Hopphästen Totte, som har hunnit bli tio år, bor numera i Uppsala eftersom Marika började studera där. Fram till flytten gick han ständigt med de två andra killarna på bilden och de förblev hans bästa vänner sedan sommardagen när bilden togs.
– De var verkligen jättekompisar sedan den där första dagen. Det gick knappt att ta in bara en av dem och helst var de tätt tillsammans hela tiden, säger Marika.

Fotografen bakom Månadens bild vinner en kvartalsprenumeration på Ridsport. Vill du också ha chans att vinna? Ladda upp din bild via länken här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden