Hästliv
5 april 2016 10:10

Snygg bakdel är Månadens bild

Arvalon Jack Dundee får ofta agera modell när matte Sophie Warnie de Humelghem ska fota. Den här gången vände han sin kanske bästa sida till och det resulterade i Månadens bild.

Snygg bakdel är Månadens bild
"Den treåriga welsh cob-valacken Arvalon Jack Dundee visar upp sin bästa sida på en promenad i ett snöigt Jämtland" skriver Sophie om sin bild.

Månadens bild togs när 4-åriga welsh cob-valacken Arvalon Jack Dundee var ute på promenad i ett snöigt Jämtland med Sophie Warnie de Humelghem.
– Vi bor i Östersund och är ofta ute tillsammans. Den här gången passade jag på att ha kameran med och även om inte Jack var så medgörlig blev det ju fint ändå, säger Sophie.
Fotografering är en stor hobby för fotografen bakom Månadens bild.
– Jag fotar massor och mest blir det djur och natur. Ofta blir det Jack som får modella och även hans ”storasyster” som är en hund.

Sophie vinner en kvartalsprenumeration på Ridsport för sin bild. Vill du också få tidningen hem i brevlådan? Den här månaden vill vi pytsa undan vintern och släppa fram våren och därför efterlyser vi hästbilder med riktig vårkänsla. Snödroppar, vårsol, glada hästar i en spirande hage eller något annat som kan visa att våren är nära eller redan har kommit.  Ladda upp din bild här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden