Hästliv
13 april 2017 12:40

Charlotte Dujardin släpper bok om dansen med Valegro

ńn lär Charlotte Dujardin ha många år kvar på banorna, men det som hon har varit med om med Valegro kan alla fans snart få veta mer om. Dressyrdrottningen har precis filat klart på sin självbiografi ”The Girl on the Dancing Horse”.

Charlotte Dujardin släpper bok om dansen med Valegro
Charlotte Dujardins och Valegros historia finns snart i bokform.

I slutet av sommaren kommer Charlotte Dujardins självbiografi i handeln och som e-bok.
– Det har varit en dröm för mig i ett några år nu att en dag ha min egen bok och jag är mycket glad över att kunna säga att min självbiografi som jag har arbetat på kommer att släppas i augusti i år, skriver hon på sin Facebook där hon också avslöjar att framsidan kan komma att ändras innan lanseringen.

Titeln ”The Girl on the Dancing Horse” syftar såklart på Valegro. Ekipaget vann allt som går att vinna – OS, VM, EM och världscupfinalen – och satte flera världsrekord.
– Jag hoppas att ni kommer att njuta av att läsa min historia genom mina ögon – något som har inneburit hårt arbete, uppoffringar och engagemang för en orubblig dröm jag hade och med en häst som jag älskar mer än ord kan beskriva.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden