Sverige
2 maj 2013 17:09

Lotterihästen Highway till Tun

Mor och dotter, Sara och Matilda Scander i västgötska Tun, hade lott nr 4522 och är nya ägare till den 5-årige Highway, som var en av högvinsterna i hästlotteriet på årets Gothenburg Horse Show.

Sara har alltid ridit och 16-åriga Matilda började när hon var sex år. De har däremot aldrig ägt en egen häst förrän nu och är rejält omtumlade.

–  Jag tror fortfarande inte riktigt på att det har hänt. Jag och Matilda är jättelyckliga, medan ­maken inte är lika entusiastisk, säger Sara med ett skratt till Nya Lidköpings-Tidningen.

Sara och Matilda åkte som vanligt till Göteborg Horse Show. Lika vanligt köpte de också lotter i hästlotteriet. Det blev två på lördagen och ytterligare några på söndagen. Sedan är inget sig likt längre och nu gäller det att hitta en stallplats till Highway skriver tidningen.

Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden