Sverige
23 januari 2014 10:32

Vill skapa fler hästjobb

Imorgon, fredag, bjuder Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS), Hästen i Skåne och Arbetsförmedlingen in till en träff för arbetsgivare i regionen. Syftet är att skapa fler hästjobb runt om i landet.

Mötet ska informera arbetsgivares möjligheter och skapa en dialog mellan dem och Arbetsförmedlingen.Träffen i Ängelholm kommer att följas av fler träffar i Skåne och även på andra håll i landet.

– Genom en samverkan med Arbetsförmedlingen lokalt och regionalt tror vi att vi kan utveckla hästnäringen och skapa fler jobb. Det kan till exempel handla om att hästarbetsgivare får större kännedom om de möjligheter som finns vid anställning i form av subventioner och hjälpmedel, eller att vi genom kunskapsutbyte förbättrar matchningen mellan arbetsgivare och sökande, säger Sara Strömberg, ansvarig för arbetsmarknadsfrågor på HNS, i ett pressmeddelande.

Träffen är på Arbetsförmedlingen i Ängelholm fredag den 24 januari klockan 14.00. Är du företagare, arbetsgivare, aktiv inom någon organisation och är intresserad av att komma? Anmäl dig till Maria Sundin info@hasteniskane.se.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden