Sverige
1 oktober 2014 14:29

Hästdimma Månadens bild

Ylva Engvall höll sig framme med kameran när tre hästar släpptes ihop för första gången. Resultatet blev vinnare i tävlingen Månades bild.

Hästdimma Månadens bild
Ylva Engvalls bild på när hon släppte ihop sina två hästar med en ny bekantskap i början av september blev Månadens bild.

– Jag hann bara ta fem bilder innan det blev för dimmigt. Men jag såg med en gång att det här blev en ganska bra bild, säger Ylva Engvall. 

Hon bor i Borlänge och har eget stall till sina två halvblodsvalacker. För en tid sedan kom det en inackordering till stallet. Efter en dryg vecka, i början av september, var det dags att släppa ihop de tre hästarna.
– Jag är alltid nervös inför att släppa ihop hästar med varandra. Jag tycker att det är jobbigt. Men det gick jättebra, säger Ylva Engvall.

Hon har fotograferat mycket ända sedan hon var liten. Favoritmotivet är hästar, men det blir också en och annan bild på blommor. Bilden Hästdimma är inte den första hon har skickat in till Ridsport, men det är första gången hon vinner tävlingen Månadens bild. Priset är en kvartalsprenumeration på Ridsport.
– Vad roligt! Jag har prenumerat på Ridsport sedan allra första början, i över 40 år, säger Ylva Engvall. 

 Du kan också vara med och tävla i Månadens bild. Ladda upp din bild här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden