Sverige
18 november 2014 07:56

Ridsporten på Träffpunkt Idrott

Nästa vecka kommer Ridsportförbundet att föra ridsportens talan på Träffpunkt Idrott i Göteborg, där beslutsfattare och makthavare träffas för att diskutera idrott, anläggning, fritid och folkhälsa.

Svenska Ridsportförbundet deltar för andra året i rad på mässan, där både beslutsfattare från Sveriges kommuner och regeringes nya idrottsminister, Gabriel Wikström, kommer att delta.

– Vi vill få fler att förstå kraften i ridsporten som folkhälsa och våra ridklubbar som unika mötesplatser för alla, säger Maria Thun som arbetar med ridklubb- och ridskolefrågor på kansliet och som tar plats i förbundets monter i Göteborg. 


Från Ridsportförbundet medverkar Markku Söderberg, Ridsportförbundets Ridskole- och anläggningssektion och Nina Anyai, ledamot i sektionen samt ridskolechef och ordförande i Göteborgs och Bohusläns Ridsportförbund
.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden