Sverige
21 januari 2015 20:18

Skåne vill engagera unga

Det väntas fulla läktare när Skånes Ridsportförbunds ungdomssektion bjuder in till en Ungdomsdag, som ska visa bredden i svensk ridsport, på Flyinge Kungsgård den 25 januari.

Skåne vill engagera unga

I ett år har Skånedistriktets ungdomssektion jobbat ideellt tillsammans med ryttarprofiler och andra för att göra inspirationsdagen möjlig. Alla medverkande ställer upp ideellt och det är lika gratis att komma och titta. Förra året lockade evenemanget nära 1 500 besökare.

Under dagen blir det bland annat både en hopp- och en dressyrclinic, uppvisningar och shower och en frågestund med dressyrryttarna Charlotte Haid- Bondergaard och Rasmus Bondergaard.

– Jag är jätteglad för den här möjligheten och ser verkligen fram emot att få hålla min första riktiga clinic , säger Stephanie Holmén, som tillsammans med Carl Walter Fox ska ansvara för hoppclinicen, i ett pressmeddelande från SvRF.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden