Sverige
27 mars 2015 14:49

Ny verksamhetschef i Södertälje RK

Södertälje Ridklubb har anställt Anahita Arai som ny verksamhetschef. Anahita kommer från Hästnäringens Nationella Stiftelse, där hon arbetat sex år som kommunikationschef och verksamhetssamordnare.

– Vi är mycket glada att välkomna Anahita till Södertälje Ridklubb. Tillsammans ska vi arbeta med att utveckla verksamheten och de närmaste åren kommer vi också behöva bygga om delar av anläggningen, säger ordförande Emma Olsson-Björs i ett pressmeddelande från klubben.

Södertälje Ridklubb har 750 medlemmar och en stor anläggning med två ridhus och 65 uppstallade hästar, varav 40 ridskolehästar. Klubben driver ridskola med drygt 450 ridande elever i veckan och har många erfarna instruktörer, stallpersonal, kanslist, vaktmästare, fritidsledare, städare och en stor skara ideellt engagerade medlemmar.

Södertälje Ridklubb arrangerar allt från klubbtävlingar för barn och ungdomar upp till nationella Grand Prix-tävlingar.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden