Sverige
14 april 2015 14:03

Pontus rekordpopulär i Bonde söker fru

Bara en dag har gått sedan de åtta nya "Bonde söker fru"-bönderna presenterades i TV4 och brevskörden har slagit rekord. Allra populärast är hästbonden och fälttävlansryttaren Pontus Hugosson.

Pontus rekordpopulär i Bonde söker fru
Pontus Hugosson är populärast av alla årets bönder - hittills har han fått 350 brev!

Igår sändes presentationsprogrammet av ”Bonde söker fru” och vilka åtta bönder tv-tittarna kan få följa under höstens omgång av programmet. På mindre än ett dygn har breven vällt in till TV4 och antalet är nästan lika många som förra årets program fick in under hela förra säsongens ansökningstid, skriver TT.

– Det är jättekul. Jag vet inte riktigt var det här slutar, det tickar ju på hela tiden, säger programmets exekutiva producent Clara Ytterborn till TT.
– Det kanske är extra söta bönder i år, funderar hon kring orsaken till det ökade intresset.
 
Allra populärast är 25-årige Pontus Hugosson, fälttävlansryttare och hästbonde. Redan innan programmet sändes hade han fått 350 brev.
 
Programmet sänds för tionde året i rad, samtidigt som intresset för programmet är större än någonsin. Programmets producent Clara Ytterborn menar att de kommer att ”hitta på något speciellt för att fira det här”, men att det inte är riktigt klart än vad det blir.

Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden