Sverige
17 april 2015 12:19

Tjuvkika på vårens Ridsport Special!

Vårens fullmatade Ridsport Special – i ny kostym – finns i butik tisdagen den 21 april. Men du kan tjuvkika på innehållet redan nu!

Tjuvkika på vårens Ridsport Special!

Här är några godbitar:

Möt Ulla Håkanson. Alla vet vem hon är, men hur är hon egentligen? Vi besökte Sveriges okrönta dressyrdrottning Ulla Håkanson och fick några läxor – och en riktigt bra historia.

Karriär. För ryttare går karriären ohjälpligt upp och ner. Hästar säljs, köps och tas bort. Hur behåller man motivationen om man står på toppen men plötsligt måste börja om från början, långt från rampljuset? Svante Johansson vet.

Bröllop till häst. Klart att hästen ska vara med på ditt livs lyckligaste dag. Här är bästa tipsen för dig som vill ha med hästen på Den Stora Dagen.

Klanen Whitaker. De har regerat hoppsporten sedan sena 70-talet – 13 ryttarproffs i två generationer. Och det är inte slut än.

Satsningen på Skillinge. Nu ska medieentreprenören Anna Bråkenhielm tjäna pengar på sin intresse – dressyr. Följ med hem till den skånska gården där det ska ske.

Team. Oavsett vilken nivå du tävlar på måste du ha ett team: tränare, medhjälpare, hovslagare, veterinär. En av de första i Sverige att inse vikten av att omge sig med rätt personer är Malin Baryard Johnsson.

Hästälskarna. Vad driver tävlingsskötaren som inte rider, som tillbringar flest timmar i stallet men som aldrig får något erkännande? Kärleken till hästen. Malin Henlöv berättar om passionen som blev ett yrke.

Hopptipset. Grunden för att lyckas på hoppbanan är att ha en bra sits. Att snabbt kunna ändra position. Pontus Westergren vet hur du ska träna.

Stalltips. Ikea har inrett folkhemmet, men många prylar passar lika bra i stallet. Här är 13 tips på smarta lösningar.

Prenumerera HÄR

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden