Sverige
27 oktober 2016 15:58

Nu vill vi se din bästa Halloweenbild

Den 31 oktober firar vi Halloween i Sverige, så nu börjar det bli dags att komma i Halloween-stämning. Vad passar väl då bättre än att vi fyller Ridsports webb med spännande läsarbilder på läskiga eller roliga hästar och ponnyer med Halloween-tema?

Nu vill vi se din bästa Halloweenbild
Fotograf Jan Gyllensten AB

Halloween förknippas mycket med pumpor, skelett, fladdermöss och annat allmänt läskigt. Men lika mycket handlar det om utklädnader både för sig själv och sin häst. Har du en rolig, läskig eller på annat sätt passande bild med Halloween-tema så ladda upp den hos oss och berätta lite om den senast söndag 30/10 kl. 14.00. Under söndagen publicerar vi sedan de bästa bilderna här och alla som skickar en bild deltar i tävlingen om Månadens läsarbild där en kvartalsprenumeration på Ridsport står på spel.

Såhär laddar du upp din bild
Ladda upp här. Välj ”Häst”. Är inte alternativet ”Häst” synligt kan det bero på att det inte syns i din telefons webbläsare om den är i stående läge. Håll då telefonen i liggande läge så bör det funka. Prova gärna annars via exempelvis en iPad eller laptop.

Inspiration till din egna utklädnad har vi tipsat om under ”Prylspaning” 

Kreativa utklädningar till din häst kan du inspireras av här 

Här finns inspiration till hästiga pumpor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden