Sverige
7 december 2016 15:50

Skylt med populärt budskap

Värmdö kommun skapade en mindre viral succé med sin skylt om att det anläggs en ny ridstig på Norra Farstalandet. Stigen ska binda ihop de ridstigar som kommunen anlagt under de senaste tre åren.

Skylt med populärt budskap
Värmdö kommuns skylt som står vid Hålluddsvägen i Gustavsberg. Annelie Frank

– Det är så viktigt att kunna visa att vi satsar på allas rätt till fritid. Hästsport är viktig och blir allt viktigare. Vi vill fortsätta med denna satsning även framöver säger Fredrik Sneibjerg (L), kommunalråd och ordförande i Kultur- och fritidsnämnden i Värmdö kommun i ett pressmeddelande. 

En bild på skylten las ut på Facebook. Det var ett populärt tilltag som har lett till hundratals delningar och tusentals gillamarkeringar. 

– Att kommunen skyltar så här är verkligen ett erkännande att ridstigar är viktiga och en del av samhället, säger Eva Bergström, ordförande i Värmdö Hästvägsförening i pressmeddelandet. 

Det finns en handfull ridvägar på Värmdö sedan tidigare. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden