Sportnytt
27 maj 2016 15:00

Dags att söka till ATG Hopp & Talang

Den 17 juni är sista datum att söka till Svenska Ridsportförbundets utvecklingsprogram för ryttare med mästerskap i sikte.

Dags att söka till ATG Hopp & Talang
Hoppryttaren Alexandra Eriksson är en av de tidigare deltagarna i utvecklingsprogrammet. Roland Thunholm

Nu söker Svenska Ridsportförbundet sex nya ryttare till utvecklingsprogrammet ATG Hopp & Talang som vänder sig till hopp-, dressyr- och fälttävlansryttare som siktar på att rida mästerskap i framtiden.

Syftet med programmet är att ge ryttarna verktyg att vässa sina satsningar och upplägg. I programmet ingår avsuttna gemensamma träffar i kombination med individuellt stöd under ledning av Jens Fredricson, Sara Algotsson Ostholt och Louise Nathhorst.

Ryttare som kan komma i fråga bör ha resultat från 1.45 hoppning, 3* klass fälttävlan eller Intermediare A dressyr. Hänsyn kommer också tas till sådant som ryttarens tillgång till hästar och personliga profil och upplägg.

Läs mer om programmet och om hur du ansöker på Ridsportförbundets hemsida.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden