Sverige
4 oktober 2016 18:43

Stjärnorna tävlar hos Nyby Torshälla RK

Ņrets deltagare i Stjärnhoppningen med finalen på Sweden International Horse Show på Friends Arena slipar formen hos Nyby Torshälla Ridklubb på söndag. Motståndare blir ett lag från ridklubben.

Stjärnorna tävlar hos Nyby Torshälla RK
Årets stjärnor är Anna Book, Dermot Clemenger, Maxida Märak, Ellen Bergström, Dogge Doggelito och Robin Andersson. Programledare Rickard Olsson. Annelie Frank

I maj gick det ut en inbjudan till ridklubbarna i främst Mellansverige om att vara värd för stjärnornas testtävling. Nyby Torshälla Ridklubb gick segrande ur striden och på söndag den 9 oktober är det dags. Då ska stjärnorna tävla mot ridklubbens medlemmar. 

Stjärnhoppningen visas som vanligt av SVT Barnkanalen under hösten och finalen går i slutet av november med Stjärnornas hoppning under Sweden International Horse Show på Friends Arena i Stockholm. Sändningsstart är söndag den 23 oktober.

Nyby Torshälla Ridlubb ligger i Torshälla strax utanför Eskilstuna.

Årets stjärnor är Anna Book, Dermot Clemenger, Maxida Märak, Ellen Bergström, Dogge Doggelito och Robin Andersson. Programledare Rickard Olsson.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden