Sverige
9 januari 2017 23:39

Man klämd under transport – avled av sina skador

Mannen som klämdes fast vid arbetet med en hästtransport på gården omkom av sina skador. Beskedet kom vid 16-tiden på måndagseftermiddagen.

Man klämd under transport – avled av sina skador
Mannen omkom av sina skador. SCANPIX SPORT

Mannen i 50-60-årsåldern klämdes fast under en hästtransport på gården i Huskvarna och fick så svåra skador att han avled.  Enligt Jönköpingsposten ska han ha arbetat med tranpsorten och när hans dotter, som letade efter honom, fann sin far var han delvis klämd under transportens ramp. Personer på gården fick tillsammans loss mannen.  Han var medvetslös när ambulans- och räddningspersonal kom till platsen och hjärt- och lungräddning påbörjades genast. Mannen fördes till sjukhus och vid 16-tiden kom beskedet att mannen hade avlidit.

– Vad som hänt vet vi inte, säger Jerker Sturedahl ansvarigt befäl på räddningstjänsten  till Jönköpingsposten.

– Nu ska det ske en rättsmedicinsk undersökning för att fastställa varför han dog. Men vi misstänker inget brott eller så i nuläget, säger Tor Sevelius på polisen till samma tidning.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden