Sverige
9 januari 2017 04:09

Man klämd under transport – fick livshotande skador

(Uppdaterad) En man i Huskvarna klämdes fast under en hästtransport på måndagseftermiddagen. Han fördes till sjukhus med livshotande skador.

Man klämd under transport – fick livshotande skador
En man klämdes fast under en transport. (Arkivbild) SCANPIX SPORT

16:30 Den skadade mannens liv gick inte att rädda. Läs mer här.

15:30 Strax efter 13.30 kom larmet till SOS att en man hade blivit klämd under en hästtransport på en gård i Huskvarna, skriver Jönköpingsposten. Ingen häst ska ha varit inblandad i olyckan. Tidningen rapporterar vidare att mannen uppges ha livshotande skador och att han var medvetslös när räddningstjänst, polis och brandkår anlände till platsen.

Mannen ska vara i 50–60-årsåldern och ska ha hittats fastklämd av dottern som letade efter pappan. Personer på gården lyckades enligt Jönköpingsposten få loss mannen. Hjärt- och lungräddning påbörjades så snart ambulans- och räddningspersonal kom till platsen och mannen fördes med ambulans till sjukhuset.    

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden