Sverige
16 juni 2017 10:27

Man avliden i fyrhjulingsolycka på gård

Vid en olycka på fredagsförmiddagen omkom en man efter att ha kört omkull med sin fyrhjuling. I samband med olyckan rymde en häst, som kunde fångas in av ambulanspersonal.

Man avliden i fyrhjulingsolycka på gård
Getty Images/iStockphoto

En man i 80-årsåldern avled på fredagsförmiddagen efter att ha fastnat under sin fyrhjuling när han körde omkull. Olyckan, vars förlopp inte är helt klarlagt, inträffade utanför Finspång.

Norrköpings tidningar rapporterar att räddningstjänst, polis och ambulans larmades vid 10.30 till gården. Vid 12.15 kom beskedet att mannen inte hade klarat sig och de anhöriga är underrättade.

Mannen ska ha arbetat på sin gård när olyckan med fyrhjulingen skedde. Aftonbladet skriver vidare att en häst kom ut från sin hage i samband med olyckan. Hästen ska ha sprungit ut på vägen, men kunde enligt uppgifter senare fångas in av ambulanspersonalen .

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden