Världen
8 oktober 2012 17:34

Sensation för över miljonen

Det blev bra priser på söndagens 2012 Westfalian Autumn Elite Auction i tyska Munster-Handorf, där Sensation gick i topp för 141 000 euro.

Obekräftade uppgifter säger att köpare av det 3-åriga stoet Sensation (e San Remo-Ferragamo) är den tyska U25 GP-ryttaren Stella Charlott Roth, vars häst Diva Royal ingick i det tyska OS-laget i London under Dorothee Schneider.

Näst dyraste häst blev westfalervalacken Beletti (f -09 e Beltoni-Parademarsch I) som kostade Fabienne och Gina Lutkemeier 121 000 euro. Parademarsch I var även morfar till den 3-åriga valacken Finn (e Fleury) som Kathrin Meyer zu Strohen’s sponsor Mr. Ruddat ropade in för 100 000 euro.

Toppnoteringen för ponny landade på 45 000 euro som betalades för den 5-årige palominohingsten Don Joan (e Dior de Luxe-Top Nonstop). Det skriver Eurodressage.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden